Dr. Balla Ferenc

Dr. Balla Ferenc tevékenységét 2011-ben kezdte biztonsági igazgatóként a Pro-M Zrt-nél, ezt követően 2013-tól általános vezérigazgató-helyettesként, majd 2016-tól vezérigazgatóként folytatta munkáját a Társaságnál. Irányításával a Pro-M Zrt. több kiemelt fontosságú készenléti projektben vett részt, továbbá az elmúlt években elvégezte az EDR hálózat terror elleni és határmenti fejlesztését, amely az időközben ugyancsak megtörtént IP technológiára való átállás eredményeként jelenleg Európa egyik legmodernebb készenléti hálózataként jellemezhető. Emellett ezen időszakban indult meg az EDR hálózat felhasználói körének kritikus infrastruktúrákkal és veszélyes üzemekkel

Dr. Charaf Hassan

A mobilalkalmazások fejlesztésének nemzetközi szinten is elismert alakja, az informatikai fejlesztések széleskörű hasznosulásának elősegítője, az ipar és a felsőoktatás tartalmas együttműködését alakító személyiség, valamint a fejlesztésorientált és hallgatóközpontú informatikai oktatás elkötelezett képviselője. 1992-ben szerzett villamosmérnöki oklevelet a Műegyetemen, PhD fokozatot 1998-ban, habilitációt 2013-ban, MTA doktori fokozatot 2017-ben, 2018 óta a Villamosmérnöki és Informatikai Kar dékánja. Tudományos, fejlesztői és oktatási tevékenysége a szoftverfejlesztéshez kötődik. Folyamatosan dolgozik az ipar és a felsőoktatás tartalmas és kölcsönös előnyöket rejtő együttműködésének elősegítésén, a fejlesztésorientált és hallgatóközpontú informatikai oktatás elkötelezett képviselőjeként.

Zarándy Pál

2000 – ben végzett a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen MSc, Okleveles villamosmérnökként, távközlés főszakirányon. Huszonöt éves, kutatóként, mérnök-szakértőként, vezetőként, tanácsadóként és tanácsadó-cég alapítóként megszerezett nemzetközi mobiltávközlési iparági tapasztalattal rendelkezik a stratégiai, műszaki, kereskedelmi, szabályozási területeken. Elemzéseit többször szelmézte a nemzetközi iparági és üzleti sajtó (Financial Times, Economist, New York Times, Bloomberg, Reuters, Politico).

Jakab Roland

Szakmai pályafutása 2000-ben indult, amikor az Ericsson Magyarország Kft-hez csatlakozott, ahol kezdetben stratégiai üzleti tanácsadói feladatokat látott el, majd mobil banki projektek fejlesztésével és vezetésével foglalkozott. Ezt követően a Multimédia termékek értékesítéséért volt felelős Magyarországon és Macedóniában. 2008-ban marketing és kommunikációs igazgatónak, majd általános vezérigazgató-helyettesnek nevezték ki. 2013-tól a 2000 főt foglalkoztató (ebből 1600 fő K+F munkatárs) vállalat ügyvezető igazgatója lett, majd 2018 és 2023 között a nyolc országot felölelő közép-európai régió stratégiai igazgatója volt. 2024 januárja óta a legnagyobb magyar kutatási hálózat, a HUN-REN ügyvezető igazgatója.

Dr. Parragh László

Felsőfokú tanulmányait 1983-ban kezdte meg a pécsi Tanárképző Főiskola történelem-orosz tanár szakán, de végül a Janus Pannonius Tudományegyetem állam és jogtudományi karán fejezte be 1988-ban, Cum laude fokozattal. A Magyar Gyáriparosok Országos Szövetségének 1993-ban lett tagja, egy évvel később e szervezetben alelnökké választották. 2001-től az Üzleti 7 című hetilap szerkesztőbizottságának elnöke. 2002 óta az EXIM Bank Rt., MEHIB Rt. igazgatóságának tagja. 2002-től a GYSEV Rt. igazgatóságának tagja, 2003-tól alelnöke. 2002-től 2003-ig a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara és a Vállalkozók Országos Szövetsége által alapított KAVOSZ Rt. elnöke, 2003 óta a Felügyelő Bizottság elnöke. 2014. szeptember 30-tól az MKB Bank igazgatóságának külső tagja.

A weboldal sütiket használ

az optimális működés érdekében. Az oldal böngészésével hozzájárulsz a sütik használatához és elfogadod az
adatkezelési tájékoztatót.